Mis het niet: de lezing van gouden partner SpotOnMedics

Gepubliceerd op 20 november 2017

 

De praktijkadviseurs van SpotOnMedics spreken dagelijks met fysiotherapiepraktijken, verspreid over heel Nederland. Die gesprekken gaan niet alleen over het All-In-One platform, waar inmiddels meer dan 3.000 fysiotherapeuten mee werken. Die gesprekken gaan juist over: hoe run ik mijn praktijk?

In deze gesprekken komt steeds vaker het waardecreatiemodel van SpotOnMedics naar voren. Hierover geeft Frans Rientjes, directeur van SpotOnMedics, een lezing tijdens DvdF 2017. Het SpotOnMedics waardecreatiemodel helpt praktijken zich doorlopend te verbeteren in termen van minder administratietijd, lagere kosten en hogere omzet.

Benieuwd naar het waardecreatiemodel? U bent van harte uitgenodigd om de lezing bij te wonen. De lezing is voor starters, voor kleine en grote praktijken, maar ook voor groepen praktijken die als keten aan de slag willen gaan en daar de juiste tools voor nodig hebben.

Stapstenen naar succes en de toekomst

Tijd: 13.15 uur
Zaal: 1.03 

Deel artikel